Gallo Nero - Restaurant Italian

- să-l destructurăm -

1. Cine este Gallo Nero?

Gallo Nero Râmnicu Vâlcea ne este client de peste 5 ani. Este unul din cei mai vechi. Ne-a încredințat mai multe proiecte pe mână și asta ne-a creat o onoare deosebită de fiecare dată (inclusiv Gallo Family). Pe lângă creare site, marketing online, ne-am ocupat și de promovarea produselor prin fotografie profesională, realizare de meniuri, naproane, note de plată, etc. Am optimizat și îmbunătățit continuu vizibilitatea și credibilitatea acestui brand care își respectă clienții. Calitatea restaurantului Gallo Nero Râmnicu Vâlcea se poate observa chiar de la intrare, mâncarea, deserturile, vinurile și cocktailurile fiind doar cireașa de pe tort. Felul cum ești tratat este aparte, personalul fiind prietenos. Ne-a convins de prima dată când am pășit în restaurant că ”e ce trebuie”. Așa că, povara de pe umerii echipei noastre a fost mare. Trebuie să păstrăm profesionalismul și calitatea serviciilor inclusiv în mediul online.

terasa gallo nero ramnicu Valcea restaurant italian creare site marketing online

Vă mai prezentăm câteva preparate pentru a vă convinge să treceți pe la Gallo Nero Râmnicu Vâlcea și ne apucăm de treabă…

pateu de casa paine prajita gallo nero ramnicu valcea creare site marketing online
peste mancare italiana gallo nero ramnicu valcea creare site marketing online

Sper că ați înțeles ideea. Nu mai insistăm! 

Să revenim la cum am reușit să propulsăm pe timpul pandemiei comenzile online cu ajutorul postărilor zilnice pe facebook și mai ales cu simplitatea și eleganța site-ului Gallo-Nero.ro.

Creare site: Bazat pe platforma WordPress și folosind Elementor Pro, am reușit să creăm o temă foarte plăcută, utilă, profi, responsive, dar mai ales rapidă. Pentru că nimeni nu mai are răbdare să exploreze texte inutile, am creat un meniu rapid: 

    1. Acasă – O prezentare succintă despre ce principii și istorie are Gallo Nero Râmnicu Vâlcea, câteva poze atrăgătoare cu mâncarea formidabilă a restaurantului, o prezentare de 3 produse preferate cu referință în meniu, secțiunea de Comenzi care conține numărul de telefon, formular de contact pentru diverse servicii și adresa cu direcționare;
    2. Galerie foto  – Scurtă dar importantă galerie foto cu preparate din restaurant, dar și câteva poze cu terasa și interiorul restaurantului;
    3. Meniu – Vezi tot meniul disponibil pentru comenzile telefonice;
    4. Comandă – Un buton de comandă rapid care la apăsare inițiază cu acordul clientului un apel telefonic către restaurant.

Am rezolvat și cu structura meniului și a paginilor. Să vă explicăm puțin cum am lucrat pe optimizare și SEO. Toate imaginile de pe site sunt format google (WEBP) care se livrează mult mai rapid și cu dimensiuni de ~24% mai mici decât oricare alt format de pe piață. Pe lângă asta, sunt trecute prin JPEG MINI, reduse la maxim și optimizare perfect pentru dimensiunile necesare, evitând oversize-ul. Acestea au nume specifice și detaliate încât google le plasează automat printre primele recomandări! 

Să trecem pe partea de marketing online:  De la preluarea paginii în administrarea WebConstruct.ro, a crescut efectiv BRUSC, după care am predat din nou către Gallo Nero acest task. Am marcat cu roșu perioada în care WebConstruct a administrat pagina și cu albastru perioada în care echipa Gallo Nero și-a creat singur promovarea. De ce s-a revenit la administrarea Gallo Nero? Deoarece după ajutorul oferit pe partea de social media, Gallo Nero a dat drumul la un întreg sistem de livrări la domiciliu, fidelizând clienții foarte ușor datorită calității. În clipa de față produce la limita posibilității, deci nu au nevoie de activitate online suplimentară, deoarece nu fac față. Anul acesta vor deschide un nou local, mult mai mare, care vine cu provocări și mai faine! Abia așteptăm!

statistici postari facebook gallo nero ramnicu valcea webconstruct creare site marketing online
statistici postari facebook gallo nero ramnicu valcea webconstruct creare site marketing online pagina like

Pe lângă pachetele creare site web, mentenață, optimizare și marketing online, Gallo Nero Râmnicu Vâlcea a apelat la noi și pentru alte servicii, cum ar fi: Realizare design și printare Meniuri Restaurant, Note de plată, Naproane, Bannere, Logo, etc. O să atașăm aici puțin din munca noastră cu acest minunat Restaurant italian.

Dacă și tu ai vrea experiențe plăcute alături de noi, nu ezita să ne contactezi! Click aici.

meniu gallo nero ramnicu valcea verde restaurant italian mancare comanda marketing online prezentare
meniu gallo nero ramnicu valcea verde restaurant italian mancare comanda marketing online
postare facebook recomandare meniul zilei gallo nero facebook instagram social media marketing online
recomandarea zilei gallo nero restaurant valcea marketing online design