facebook instagram marketing online social media online promovare vizibilitate afacere promovare reclama facebook instagram tik tok google youtube rank

Marketing online

Oferim servicii complete social media marketing: promovare online, strategii de comunicare pentru rețelele sociale Facebook, Instagram, TikTok, administrare conturi social media, creare conținut.

În 2021, statisticile din online-ul românesc arată așa: Facebook – aproximativ 9,6 milioane urmăritori, Instagram – aproximativ 5 milioane urmăritori, TikTok – aproximativ 5,3 miloane urmăritori.

Printre acești utilizatori, se află și publicul țintă direct interesat de afacerea ta și de produsele sau serviciile tale, dar care încă nu au auzit de tine. În zilele noastre, dacă nu ești prezent pe social media este ca și cum ți-ai deschide o afacere fără să spui nimănui despre ea.

Cum te putem ajuta?

Avem o experiență de peste 5 ani în marketing-ul online și am implementat cu succes zeci de strategii de comunicare în social media.

Oferim o gamă completă de marketing online: îți administrăm paginile afacerii, creăm postări relevante și creative pentru afacerea ta, dezvoltăm strategii de publicitate și comunicare pe termen scurt, mediu sau lung, structurăm campanii de PR și publicitate pentru lansarea afacerii etc.

2021 este anul în care orice business trebuie să facă trecerea spre online, așa că nu mai sta pe gânduri. Dă-ne un semn, descrie-ne nevoile tale, cu lux de amănunte și hai să propulsăm afacerea ta în online.

content marketing facebook instagram realizare website site prezentare magazin online promovare seo marketing online social media

Realizăm articole pentru blog-ul afacerii tale, comunicate de presă sau scenarii. În zilele noastre, marketing-ul online nu se mai rezumă numai la postările de pe rețelele sociale. 

Noi îți administrăm paginile de Facebook, Instagram și TikTok ale afacerii tale, creăm postări relevante și creative pentru business-ul tău, etc.

Realizăm reclame social media performante pe Facebook și Instagram, care să aducă rezultate reale pentru afacerea ta.

Pachete Marketing online

pachet

Start

1000 lei / lună

Marketing online

3 postări Instagram / săptămână
3 postări Facebook / săptămână
3 story FB/INSTA săptămână
1 reclamă plătită / săptămână

pachet

Optim+

2000lei / lună

Marketing online

Administrare pagini
Facebook Shopping
Instagram Shopping
Postare zilnică Instagram
Postare zilnică Facebook
Story-uri zilnice FB / INSTA
4 reclame plătite / săptămână
2 articole Blog / lună

Dezvoltă-ți afacerea

Pachetele pot fi adaptate în funcție de nevoile și cerințele tale și ale afacerii tale. Spune-ne tot ce îți dorești mai exact de la noi, cu lux de amănunte, iar noi te contactăm cât de repede putem pentru a stabili mai multe detalii și pentru a-ți face o ofertă de preț pentru serviciile respective. Apoi, noi ne apucăm de treabă, comunicând în permanență cu tine.