Servicii complete

Proiectăm site-uri de orice fel, fie că vorbim despre magazine online, site-uri de prezentare, sau landing page-uri. Realizăm un web design unic, adaptat nevoilor afacerii tale.

Oferim servicii complete social media marketing: promovare online, strategii de comunicare pentru rețelele sociale Facebook, Instagram, TikTok, administrare conturi social media, creare conținut.

servicii complete realizare site optimizare seo redesign Marketing online reclame platite content
realizare site proiectam website design webdesign 2021 modern responsive

Creare site

Proiectăm site-uri de orice fel, fie că vorbim despre magazine online, site-uri de prezentare, sau landing page-uri. Realizăm un web design unic, adaptat nevoilor afacerii tale.

optimizare seo vizibilitate gtmetrix google insights ranking website site

Optimizare SEO

Optimizăm SEO paginile website-ului tău, paginile de produs pentru magazinele online, pozele și textele, astfel încât site-ul tău să apară printre primele în urma căutărilor pe motorul de căutare Google.

redesign website site realizare creare relansare logo nou optimizare seo

Redesign site & Optimizare

Ai nevoie de o relansare sau pur și simplu vechiul aspect al site-ului este demodat? Te putem ajuta cu o nouă temă pentru afacerea ta: modernă, responsive și optimizată.

Marketing Online

Oferim servicii complete social media marketing: promovare online, strategii de comunicare pentru rețelele sociale Facebook, Instagram, TikTok, administrare conturi social media, creare conținut și consultanță.

undraw interview rmcf

Reclame plătite

Te vom ajuta în alegerea obiectivelor potrivite, te vom îndruma în identificarea publicului țintă și vom executa reclame plătite pe Facebook și Instagram care îți vor propulsa afacerea în online!

undraw data trends b0wg

Content Marketing

În zilele noastre, marketing-ul online nu se mai rezumă numai la postările de pe rețelele sociale. Consumatorii devin din ce în ce mai selectivi cu brandurile pe care le aleg și doresc ca acestea să-i îndrume, să-i ajute și să le ofere informații valoroase.